zgjidhje
afariste

TË PËRSHTATURA ME NEVOJAT TUAJA

Pako biznesi Avant Car

Zgjidhni një nga pakot tona mobile dhe na dërgoni kërkesë për më shumë informacione.

Fleksibil

Afatgjatë

Mobilitet I pershtatur per nevojat tuaja individuale

A ju nevojitet ofertë e individualizuar për marrje me qira afariste të automjeteve sipas nevojave specifike të biznesit tuaj? Kontaktojeni ekipin tonë të ekspertëve që të merrni zgjidhje të përshtatur për mobilitet.

Dërgoni kërkesë

Caktoni konsultim

Zgjidhja juaj për mobilitet

Fitime për klientët afaristë

SHËRBIME KONSULTUESE

Nuk jeni të sigurt se cila prej pakove tona ju konvenon më shumë? Ekipi ynë i profesionalistëve për mobilitet është gjithmonë këtu që të ndihmojë.

ZGJIDHJE TË PËRSHTATURA

Ju ofrojmë zgjidhje të përshtatura, fleksibile pa dallim të nevojave tuaja afariste. 

KURSIM NË SHPENZIME

Marrja me qira për afarizëm i automjetev garanton kursim të kohës dhe shpenzimeve, pa vështirësi për të menaxhuar me parkun tuaj personal automobilistik.

24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE

Ekipi ynë profesional do t’ju sigurojë mbështetje të jashtëzakonshme teknike dhe konsumatore natë e ditë. 

Dërgonani kërkesë sot!

  fusha e kërkuar

  fusha e kërkuar

  fusha e kërkuar

  fushë opsionale

  fusha e kërkuar

  fusha e kërkuar