dot
dot

Napomena

Zyra të Avant Car

Macedonia Car Rental - Provajderi juaj për mobilite

Mund të na gjeni në dy lokacione të disponueshme ne Shkup. Zyrat tona gjenden në aeroportin Aleksandar Veliki në Shkup dhe në qendër të qytetit.

 

NĂ« flotĂ«n tonĂ« kemi krejtĂ«sisht vetura te reja , dhe do tĂ« gjeni me siguri automobil i cili pĂ«rputhet mĂ« sĂ« miri me nevojat tuaja. Rezervojeni automjetin AvantCar pa u shqetĂ«suar, onlajn ose nĂ« telefon – dhe nisuni nĂ« udhĂ«tim tĂ«mrekullueshĂ«m qĂ« sot.