Kontakt dhe mbështetje

Merrni ndihmë për raste urgjente, rezervime dhe çështje lidhur me automjetin. 

Shkup
mailavantcar@avantcar.mk
mail+389 25 102 489
mailE hënë – dielë: 00:00 – 24:00
mailavantcar@avantcar.mk
mail+389 25 102 486
mailE hënë – E premte: 08:30 – 16:30

Jemi gjithmonë këtu që t'ju ndihmojmë

Zyra qendrore

Orari i punës i qendrave për rezervim

Keni pyetje? Na kontaktoni!

    required

    required

    required

    optional

    required