Mobiliteti

Sipas nevojave tuaja

dot
dot

Napomena

dot
dot

Napomena

Ofertat e Avant Car Maqedonis

Marrje me qira e automobilave

Në parkun tonë të përkryer automobilistik do ta gjeni me siguri automobilin që Ju përgjigjet më tepër nevojave tuaja. Rezervojeni automjetin tuaj në Avant Car pa shqetësime onlajn, në meil ose në telefon dhe shijoni aventurë fantastike që sot.

Mësoni më shumë

Marrje me qira për biznes

Programi ynë për marrje me qira të automjeteve është përshtatur tërësisht me nevojat tuaja dhe ju çliron nga menaxhimi me parkun tuaj automobilistik. Përzgjidhni një nga paketat e biznesit të Avant Car ose kontaktonani për konsultim individual.

Mësoni më shumë

Mobilitet elektrik

Nëpërmjet portfolios së vet të shërbimeve, Avant Car e promovon mobilitetin elektrik. Ne e investojmë përvojën tonë pioniere në ngritjen e vetëdijes publike dhe mundësojmë ta ndieni mobilitetin elektrik.

Mësoni më shumë

Pse Avant Car?

Asortiment i gjerë i automjeteve për çdo nevojë

Automjetet më të reja të tregut me standardet më të larta për mirëmbajtje

Shërbim i shpejtë dhe i besueshëm i cili ju kursen kohë

Mbështetje cilësore teknike dhe për konsumatorët

Marrje me qira e automobilit pa shpenzime të fshehura

Posebne ponude

Program afatgjatë për marrje me qira të automobilave

Partneritet për suksesin e biznesit tuaj

Kurseni kohë dhe shpenzime

Sigurojmë shërbim end-to-end pa shpenzime të papritura. Kujdesuni më pak dhe kurseni më shumë.

Fleksibilitet

Ofrojmë zgjidhje fleksibile për nevojat tuaja në çdo moment të punës suaj afariste.

Parku juaj automobilistik

Përzgjidhni automjetin që përputhet me nevojat tuaja nga flota jonë e re dhe e larmishme.

Këtu për ju
24/7

Mbështetuni tek ne në çdo kohë. Partneri i vërtetë zgjidh çdo sfidë në çdo situatë.

MOBILITET ELEKTRIK

Mirë se erdhët në botën e mobilitetit të gjelbër

FUT NË PRIZË

për mënyrë të qëndrueshme të
të menduarit

MBUSH

me energji për
aventura të reja

VOZIT

pa zhurmë dhe
emetim të gazit


Zgjidhje ekologjike dhe ekonomike

Avant car është lider rajonal në zhvillimin e e-mobilitetit me mbi 15 milionë kilometra përvojë me automjete 100% elektrike. Nëpërmjet ndjenjës së fuqishme të përgjegjeësisë e bëmë misionin tonë që ta përshpejtojë tranzitën kah mobilitetit të pastër dhe në dispozicion. Duam t’ia tregojmë përvojat tona bashkësisë nëpërmjet krijimit dhe ofertës së zgjidhjeve të përshtatura për mobilitet (marrje me qira të automobilave, qira për afaristë dhe car sharing elektrik).


Qendra për mbështetje të konsumatorëve

Më poshtë janë dhënë pyetjet më të shpeshta mbi kushtet e përgjithshme të shërbimeve tona për dhënie me qira të automobilave.

Përvoja e klientëve