деловни решенија

ПРИЛАГОДЕНИ НА ВАШИТЕ ПОТРЕБИ

Avant Car деловни пакети

Одберете еден од нашите пакети за мобилност и испратете ни барање за да дознаете повеќе.

Флексибилен

Долгорочен

Мобилност, прилагодена на вашите индивидуални потреби

Дали ви е потребна индивидуализирана понуда за деловен наем на возила според специфичните потреби на вашиот бизнис? Контактирајте го нашиот тим на експерти за да добиете прилагодено решение за мобилност.  

Испратете барање

Закажете консултација

Ваше решение за мобилност

Придобивки за деловни корисници

КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

Не сте сигурни кој од нашите пакети најмногу ви одговара? Нашиот тим од професионалци за мобилност е секогаш тука да помогне.

ПРИЛАГОДЕНИ РЕШЕНИЈА

Ние нудиме приспособени, флексибилни решенија без разлика на вашите деловни потреби. 

ЗАШТЕДУВАЊЕ НА ТРОШОЦИ

Нашиот деловен наем на возила гарантира заштеда на време и трошоци, без тешкотии да управувате со сопствениот возен парк.

24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

Нашиот професионален тим ќе ви обезбеди деноноќна извонредна техничка и корисничка поддршка. 

Испрати ни барање денес!

  задолжително поле

  задолжително поле

  задолжително поле

  изборно поле

  задолжително поле

  задолжително поле