контакт и поддршка

Добијте помош за итни случаи, резервации и прашања поврзани со возилото. 

Скопје
mailavantcar@avantcar.mk
mail+389 25 102 489
mailPon – Ned: 00:00 – 24:00
mailavantcar@avantcar.mk
mail+389 25 102 486
mailPon – Pet: 08:30 – 16:30

Секогаш сме тука да помогнеме

Резервации и продажби

Поддршка за корисници

Главна канцеларија

Работно време на центарот за резервации

Имате прашања? Контактирајте не!

    задолжително поле

    задолжително поле

    задолжително поле

    изборно поле

    задолжително поле