Automobila me qira - Aeroport në Shkup

dot
dot

Napomena

Mer automobila me qira në Aeroport në Shkup

Marrje e sigrut me qira e automobilit për të gjitha nevojat dhe rastet

Zyra e Avant Car në Aeroport në Shkup ju ofron marrje me qira të automobilave pa u shqetësuar.

 

Mund të rezervoni lehtë dhe pa mundime automjet Avant Car nëpërmjet formularit tonë onlajn, nëpërmjet emeilit ose në telefon. Në parkun tonë automobilistik në Shkup do të gjeni automobilin i cili përputhet më mirë me nevojat tuaja. Aksesorë të tjerë, siç janë sediljet për fëmijë dhe GPS, mund të rezervohen me automobilin që merret me qira.

 

DhĂ«nia me qira pĂ«r afarizĂ«m i automjeteve Ă«shtĂ« pĂ«rshtatur tĂ«rĂ«sisht pĂ«r ju. Mund tĂ« kontaktoni ekipin tonĂ« i cili do t’i plotĂ«sojĂ« tĂ« gjitha nevojat tuaja dhe do t’ju ndihmojĂ« tĂ« gjeni automobil dhe kushtet pĂ«r marrje me qira qĂ« ju konvenojnĂ« mĂ« shumĂ«.

 

NĂ« Avant Car konsiderojmĂ« se procesi i dhĂ«nies me qira tĂ« automobilave duhet tĂ« jetĂ« pĂ«rvojĂ« pa stres. Ekipi ynĂ« ekspert Ă«shtĂ« nĂ« dispozicionin tuaj qĂ« t’ju ndihmojĂ« me çfarĂ«do lloj pyetjesh ose problemesh tĂ« mundshme.

Pse Avant Car?

Mobilitet sipas nevojave tuaja!

Si të arrini te ne?

Marrje e automobilave me qira në Aeroport Shkup

Ul. Bosfor broj 1,
1041 Ilinden

mailavantcar@avantcar.mk
phone+389 25 102 489
mailE hĂ«nĂ« – diel: 00:00 – 24:00

Gjejeni ekspoziturën tonë në terminalin e Aeroportit ndërkombëtar Shkup. Përzgjidhni automobilin i cili i plotëson nevojat tuaja nga spektri ynë i gjerë i automjeteve. Kjo është një pikë fillimi e përkryer për qëndrim të përkryer dhe të këndshëm në Maqedoninë e Veriu.

Rent a Car Skopje Airport