Изнајмување на автомобили во Аеродром во Скопје

dot
dot

Napomena

Изнајмување на автомобили - Аеродром Скопје

Сигурно изнајмување автомобил за сите потреби и прилики

Канцеларијата на Avant Car на Аеродромот во Скопје нуди безгрижно изнајмување на автомобили.

 

Можете лесно и без напор да резервирате Avant Car возило преку нашиот онлајн формулар, преку меил или по телефон. Во нашиот скопски возен парк сигурно ќе најдете автомобил кој најмногу одговара на вашите потреби. Дополнителни додатоци, како што се детски седишта и GPS, се достапни за да се резервираат со изнајменото возило.

 

Нашиот деловен наем на изнајмување на возила е целосно приспособливо за вас. Можете да контактирате со нашиот тим кој ќе ги задоволи сите ваши потреби и ќе ви помогне да пронајдете автомобил и условите за изнајмување што најмногу ви одговараат.

 

Во Авант Кар Скопје сметаме дека процесот на изнајмување автомобил треба да биде искуство без стрес. Нашиот врвен тим ви стои на располагање да ви помогне со какви било прашања или можни проблеми.

Зошто Авант Кар?

Мобилност по ваша мерка!

Како да стигнете до нас?

Изнајмување на автомобили - Аеродром Скопје

Ul. Bosfor br. 1,
1041 Ilinden

mailavantcar@avantcar.mk
phone+389 25 102 489
mailPon – Ned: 00:00 – 24:00

Најдете ја нашата експозитура на терминалот на Меѓународниот аеродром Скопје. Одберете автомобил кој одговара на вашите потреби од нашата широка палета на возила. Тоа е совршена почетна точка за безгрижен и пријатен престој во Северна Македонија.

Rent a Car Skopje Airport