Merr automobil me qira në Qendër Shkup

dot
dot

Napomena

Mer automobila me qira në Shkup

Marrje e sigrut me qira e automobilit për të gjitha nevojat dhe rastet

Zyra e Avant Car në Qendër Shkup ju ofron marrje me qira të automobilave pa u shqetësuar.

 

Mund të rezervoni lehtë dhe pa mundime automjet Avant Car nëpërmjet formularit tonë onlajn, nëpërmjet emeilit ose në telefon. Në parkun tonë automobilistik në Shkup do të gjeni automobilin i cili përputhet më mirë me nevojat tuaja. Aksesorë të tjerë, siç janë sediljet për fëmijë dhe GPS, mund të rezervohen me automobilin që merret me qira. Ekipi ynë fantastik është në dispozicionin tuaj për pyetje, propozime ose për kërkesa për dorëzim në hotel.

 

DhĂ«nia me qira pĂ«r afarizĂ«m i automjeteve Ă«shtĂ« pĂ«rshtatur tĂ«rĂ«sisht pĂ«r ju. Mund tĂ« kontaktoni ekipin tonĂ« i cili do t’i plotĂ«sojĂ« tĂ« gjitha nevojat tuaja dhe do t’ju ndihmojĂ« tĂ« gjeni automobil dhe kushtet pĂ«r marrje me qira qĂ« ju konvenojnĂ« mĂ« shumĂ«.

 

NĂ« Avant Car konsiderojmĂ« se procesi i dhĂ«nies me qira tĂ« automobilave duhet tĂ« jetĂ« pĂ«rvojĂ« pa stres. Ekipi ynĂ« ekspert Ă«shtĂ« nĂ« dispozicionin tuaj qĂ« t’ju ndihmojĂ« me çfarĂ«do lloj pyetjesh ose problemesh tĂ« mundshme.

Pse Avant Car?

Mobilitet sipas nevojave tuaja!

Si të arrini te ne?

Qendër Shkup Car Rental

11th October Street 2
1000 Skopje

mailavantcar@avantcar.mk
phone+389 25 102 486
mailE hĂ«nĂ« – premte: 08:30 – 16:30
E shtunë: 09:00 - 14:00
E dielë: mbyllur

Vizitojeni zyrën tonë në qendër të Shkupit dhe merrni automobil me qira pa u shqetësuar aspak. Ekipi ynë fantastik është në dispozicionin tuaj për pyetje, propozime ose për kërkesa për dorëzim në hotel. 

Rent a Car Skopje Center