Изнајумување на автомобил Скопје - Центар

dot
dot

Napomena

Изнајмување на автомобили Скопје

Сигурно изнајмување автомобил за сите потреби и прилики

Канцеларијата на Avant Car Скопје – Центар нуди безгрижно изнајмување на автомобили.

 

Можете лесно и без напор да резервирате Avant Car возило преку нашиот онлајн формулар, преку меил или по телефон. Во нашиот скопски возен парк сигурно ќе најдете автомобил кој најмногу одговара на вашите потреби. Дополнителни додатоци, како што се детски седишта и GPS, се достапни за да се резервираат со изнајменото возило. Достава во хотел од нашата канцеларија во центарот на градот е можно да се договори по претходно барање.

 

Нашиот деловен наем на изнајмување на возила е целосно приспособливо за вас. Можете да контактирате со нашиот тим кој ќе ги задоволи сите ваши потреби и ќе ви помогне да пронајдете автомобил и условите за изнајмување што најмногу ви одговараат.

 

Во Авант Кар Скопје сметаме дека процесот на изнајмување автомобил треба да биде искуство без стрес. Нашиот врвен тим ви стои на располагање да ви помогне со какви било прашања или можни проблеми.

Зошто Авант Кар?

Мобилност по ваша мерка!

Како да стигнете до нас?

Изнајумување на автомобил Скопје - Центар

Ul. 11-Oktomvri br. 2
1000 Скопје

mailavantcar@avantcar.mk
phone+389 25 102 486
mailPon – Pet: 08:30 – 16:30
Sab: 09:00 - 14:00
Ned: Затворено

Посетете ја нашата канцеларија во центарот на Скопје и изнајмете автомобил со целосен мир. Нашиот фантастичен тим ви стои на располагање за прашања, предлози или барања за достава во хотел. 

Rent a Car Skopje Center