Откријте нова мобилност

изнајмување автомобили | fleet management | електрична мобилност | car sharing

Ги обезбедуваме нашите услуги во Северна Македонија, Хрватска и Словенија со присуство на главните меѓународни аеродроми во регионот.

СКОПЈЕ КОРПОРАТИВЕН ЦЕНТАР

Stojka Cekova br. 5, 1000 Skopje

ЗАГРЕБ КОРПОРАТИВЕН ЦЕНТАР

Savska opatovina 36, 10090, Zagreb

ЉУБЉАНА КОРПОРАТИВЕН ЦЕНТАР

Dunajska cesta 140, 1000 Ljubljana

1

НАШАТА ВИЗИЈА

Да ја зајакнеме нашата позиција како успешен и меѓународно признат провајдер на комплетни решенија за мобилност од следната генерација. 

2

ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ ЗА ОДРЖЛИВ РАЗВОЈ

Во Северна Македонија, Словенија, Хрватска и поширокиот регион, ние ја поддржуваме стратегијата за одржлив развој. Во нашиот оддел за истражување и развој, го нагласуваме влијанието на подигањето на свеста, квалитетната инфраструктура за полнење, понудата на електрични возила, напредните бизнис модели и забрзаното прифаќање на е-мобилноста. 

3

НАШАТА МИСИЈА

Да го поедноставиме животот на луѓето со креирање и нудење на секогаш достапни, прилагодени решенија за мобилност

4

ОТВОРЕНОСТ ЗА ИНОВАЦИИ И 360 СТЕПЕНИ УЧЕЊЕ

Повратните информации од нашите клиенти и деловни партнери се од клучно значење за нас. Ние веруваме во важноста да се биде наставник и ученик во исто време. Слушајќи ги вистинските потреби на луѓето, можеме да се стремиме да го олесниме животот и да помогнеме да растеме кон подобро општество преку заедничка соработка. 

Чест ни е што имаме доверба од клиенти од повеќе од 100 земји

ние управуваме со возните паркови на повеќе од 200 компании од сите големини

нашата разновидна флота нуди возила кои одговараат на сите потреби и желби 

ние имаме своја група за истражување и развој 

ние сме водечки снабдувач на електрична мобилност во регионот, со повеќе од 15 милиони извозени километри без емисии досега

ние се стремиме кон максимално искористување на возилата и придонесуваме кон одржлив транспорт