dot
dot

Napomena

Avant Car канцеларии

Macedonia Car Rental - Вашиот провајдер за мобилност

Можете да не најдете на две лесно достапни локации во Скопје. Нашите канцеларии се наоѓаат на аеродромот Александар Велики во Скопје и во центарот на градот.

Во нашата нова флота на возила, сигурно ќе најдете автомобил кој најдобро одговара на сите ваши потреби. Резервирајте го вашето Avant Car возило без грижи онлајн или телефонски – и тргнете на прекрасно патување уште денес.