Мобилност

По ваша мерка

dot
dot

Napomena

dot
dot

Napomena

Понуда на Авант Кар Македонија

Изнајмување на автомобили

Во нашиот одличен возен парк, сигурно ќе го најдете автомобилот што најмногу одговара на сите ваши потреби. Резервирајте го вашето Avant Car возило без грижи онлајн, по меил или телефон и тргнете во фантастична авантура уште денес.

Дознајте повеќе

Деловен наем на возила

Нашата програма за деловно изнајмување на возила е целосно прилагодена на вашите потреби и ве ослободува од управувањето со вашиот возен парк. Одберете еден од деловните пакети Avant Car или контактирајте не за индивидуална консултација.

Дознајте повеќе

Електрична мобилност

Преку своето портфолио на услуги, Avant Car ја промовира електричната мобилност. Ние го инвестираме нашето пионерско искуство во подигнување на јавната свест и овозможуваме да ја почуствувате електричната мобилност.

Дознајте повеќе

Зошто Авант Кар?

Широк асортиман на возила за секоја потреба

Најнови возила на пазарот со највисоки стандарди за одржување

Брза и доверлива услуга која ви заштедува на време

Квалитетна корисничка и техничка поддршка

Изнајмување на автомобил без скриени трошоци

Posebne ponude

Долгорочна програма за изнајмување автомобили

Партнерство за вашиот деловен успех

Заштедете на време и трошоци

Обезбедуваме end-to-end услуга без неочекувани трошоци. Грижете се помалку и заштедете повеќе.

Флексибилност

Нудиме флексибилни решенија за вашите потреби во секој момент од вашето деловно работење!

Вашиот возен парк

Вашата безбедност и удобност пред се. Одберете возило што одговара на вашите потреби од нашата нова и разновидна флота.

Ви стоиме на располагање
24/7

Потпрете се на нас во секое време. Вистинскиот партнер го решава секој предизвик во секоја ситуација.

Електрична мобилност

Добредојдовте во светот на зелената мобилност

ПРИКЛУЧИ

до одржлив начин
на размислување

НАПОЛНИ

со енергија за
нови авантури

ВОЗИ

без бучава
и емисии


Еколошки и економични решенија

Avant car е регионален лидер во развојот на е-мобилноста со повеќе од 15 милиони километри искуство со 100% електрични возила. Преку силно чувство на одговорност, ја направивме наша мисија да ја забрзаме транзицијата кон чиста и достапна мобилност. Сакаме да ги споделуваме нашите искуства со заедницата преку креирање и нудење приспособени решенија за мобилност (изнајмување автомобил, деловен наем и електричен car sharing).


Центар за поддршка на корисници

Подолу најдете ги најчесто поставуваните прашања за општите услови на нашите услуги за изнајмување автомобили.

Искуства на клиентите