dot
dot

Napomena

auto
Категорија на возила
arrow down
mjenjac
Автоматик
osobe
Број на патници
arrow down

Filteri

filter

VW T-Roc или слично

SUV
VW T-Roc
ACRISS kod

IFAR

седишта

5 седишта

врати

5 врати

Automatic

Automatic

РЕЗЕРВИРАЈТЕ СЕГА

Škoda Octavia или слично

Големи
Škoda Octavia
ACRISS kod

IDMR

седишта

5 седишта

врати

5 врати

Manual

Manual

РЕЗЕРВИРАЈТЕ СЕГА

VW Polo или слично

Мали
VW Polo
ACRISS kod

ECMR

седишта

5 седишта

врати

5 врати

Manual

Manual

РЕЗЕРВИРАЈТЕ СЕГА

VW Golf или слично

Средни
VW Golf
ACRISS kod

CDMR

седишта

5 седишта

врати

5 врати

Manual

Manual

РЕЗЕРВИРАЈТЕ СЕГА

VW Arteon или слично

Големи
VW Arteon
ACRISS kod

SDAR

седишта

5 седишта

врати

5 врати

Automatic

Automatic

РЕЗЕРВИРАЈТЕ СЕГА

Suzuki Vitara или слично

SUV
Suzuki Vitara
ACRISS kod

IFMR

седишта

5 седишта

врати

5 врати

Manual

Manual

РЕЗЕРВИРАЈТЕ СЕГА

Renault Trafic или слично

Van
Renault Trafic
ACRISS kod

FVAR

седишта

9 седишта

врати

4 врати

Automatic

Automatic

РЕЗЕРВИРАЈТЕ СЕГА

MB C-class ili slično

business
Cijena po danu
od 342,13 HRK

MB C-class ili slično

business
Cijena po danu
od 342,13 HRK

Renault Traffic Passenger ili slično

business
Cijena po danu
od 476,87 HRK

VW Golf ili slično

gradsko vozilo
Cijena po danu
od 342,13 HRK

MB C-class ili slično

gradsko vozilo
Cijena po danu
od 342,13 HRK

Renault Traffic Passenger ili slično

gradsko vozilo
Cijena po danu
od 476,87 HRK